Integral Fusion usbC and usbA 3.0 Flash Drive 16GB

article number
22002116
In stock
€13.95
-
+
Details
De Fusion Type-C is een USB stick met 16 GB data opslag en is hét antwoord op de toenemende mobiele wereld. Dit apparaatje is uitermate geschikt om uw data op een betrouwbare manier op te slaan en geschikt voor het overzetten van gegevens tussen smartphones, tablets, PC's, laptops en Mac's. De Fusion USB stick is zeer klein van formaat, slechts 28 millimeter lang en 7 millimeter dik en daarom ideaal om in uw apparaat te laten zitten, bijvoorbeeld in uw flat-screen TV of tablet. Met de duo aansluiting kunt u alle kanten op: aan de ene zijde zit een USB 3.0 Type-A (standaard USB aansluiting) en de andere zijde zit een USB Type-C aansluiting (nieuwste versie 3.1). Beide aansluitingen zijn reversible, dat omkeerbaar betekent en daarom altijd bij de eerste poging past.

Het ontstaan van Fusion Type-C

USB Type-C is de eerste generatie van een nieuwe tijdperk verbindingen. We leven in een wereld waar we meerdere toestellen en computers hebben en alles willen verbinden met elkaar. De oplossing in dit tijdperk van honger naar data, waar behoefte is naar steeds hogere resolutie media en meer complexe apps, snelheid en verbonden zijn tussen de werkplaats en thuis, is de USB Type-C Fusion van Integral. Met 16 GB opslagruimte en ultra snelle verbinding een leessnelheid van maar liefst 120 MB's is de Fusion toekomstbestendig en in staat om een naadloze verbinding te maken tussen bestaande en toekomstige hardware.

Wat is USB Type-C

Type-C is een universele aansluiting en zal de nieuwe standaard aansluiting worden voor o.a. smartphones, tablets, printers, Macbooks, laptops, computer harde schijven en andere apparaten of opladers. De aansluiting is kleiner, dunner en is reversible, wat omkeerbaar betekent en daarom altijd bij de eerste aansluit poging past. Daarnaast kan de Type-C aansluiting tot wel 100 watt aan energie doorvoeren, voldoende om zelfs een laptop mee op te laden (dit geldt voor de Type-C kabels). Maar ook de data overdrachtssnelheid kan tot 8 Gbps (1.25 GB per seconde) oplopen.

Kenmerken:
Fusion Hi-Speed Type-C USB stick van Integral
Opslagruimte 16 GB
Ultra klein van formaat: 28 x 18 x 7 mm
Duo aansluiting: USB Type-C (versie 3.1) en USB 3.0
Reversible aansluiting, omkeerbaar en past altijd bij de eerste poging
Leest tot snelheid van 120MB/s en tot 10 MB/s schrijfsnelheid
Minimalistische, metalen behuizing
Geschikt voor Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8.1 / Apple MAC 8.6+, 9.0+ OS X
More Information
More Information
Accessory brand Integral
Barcode 5055288431362
Recommended retail price incl. VAT 14.95
Device Accessories Assortment Geheugen / Opslag
Memory / Storage product Flash Drive - USB-C
Memory / storage capacity 16 GB
Exchange period 30 days
Repair period 30 days
Return period 30 days
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing:Integral Fusion usbC and usbA 3.0 Flash Drive 16GB
Compatibility
Related products

Scroll to top