Brodit houder/lader Navman F20 (tilt swivel)

article number
215237
Not in stock
€47.95
Details
Deze houder/lader is voorzien van een 12/24V sigaretten aanstekerplug voor het laden van de telefoon/PDA/tablet.

Zodra u het toestel in de houder plaatst, gaat deze laden. Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechaniek, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om hinderlijke reflectie tegen te gaan.

Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!
More Information
More Information
Accessory brand Brodit
Barcode 7320282152376
Recommended retail price incl. VAT 69.95
Device holder type Device specific
Connection Cig.plug
Device holder features Device specific
Device holder lockable? no
Productinfo Brodit houder
Safety (product info) This Brodit holder offers extra safety, it prevents your device from becoming a projectile or getting under your pedals in the event of a sudden maneuver.
Product installation Mount the holder on a ProClip in your vehicle. A detailed installation manual is included in the product packaging
Product geschikt voor info Brodit houder
productgroup holder/charger sig plug
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing:Brodit houder/lader Navman F20 (tilt swivel)
Compatibility
Instruction
1. Lees alle instructies voor u de houder monteert. Draai de middelste schroef van de houder los zodat het achterste deel van het draaimechaniek los komt.
2. Plaats dit losse deel van het draaimechaniek in de gewenste positie ( bijvoorbeeld op een Brodit ProClip). Schroef dit deel van het draaimechaniek vast met de 4 meegeleverde schroeven.
3. Plaats vervolgens de houder over het vastgeschroefde deel van het draaimechaniek zodat de schroef in het gat van het draaimechaniek past. Draai deze schroef met een paar slagen vast totdat het schroefdraad grip krijgt. Trek de houder vervolgens licht naar voren toe en draai gelijktijdig de schroef vaster. Niet te vast want anders kan de houder niet meer gedraaid of gekanteld worden.
4. De houder zit op zijn plaats.

Scroll to top